V. Tomaševskio partija keičia pavadinimą

Iki šiol vadinusis Lietuvos lenkų rinkimų akcijos, Valdemaro Tomaševskio vadovaujama partija keičia pavadinimą ir vadinsis Lietuvos lenkų rinkimų akcija-krikščioniškų šeimų sąjunga.

V.Tomaševskio partija keičia pavadinimą.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
V.Tomaševskio partija keičia pavadinimą.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 12:10 PM, atnaujinta May 21, 2017, 5:46 AM

„Tai gera naujiena visiems rinkėjams, kuriems rūpi krikščioniškos ir šeimos vertybės. Turėjome ir kitą krikščionišką partiją, bet šioje srityje buvo nuveikta labai mažai – tiek puoselėjant krikščionišką dvasią, tiek šeimos vertybes“, – pakiliu tonu spaudos konferencijoje kalbėjo partijos vedlys.

V.Tomaševskis teigė, kad jo partija užregistravo labai daug svarbių projektų – tokių kaip negimusių vaikų apsauga. Anot jo, partijos veikla bus suteikta į šeimų gerovės gerinimą, mokesčių sistemos pokyčius, kurie leistų skirti daugiau išmokų vaikus auginančioms šeimoms.

Politikas negailėjo kritikos kitų partijų atstovams, kurie neva prieš rinkimus deklaruoja krikščioniškas vertybes, o po rinkimų jas pamiršta.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė, pritardama partijos vadovui, tikino, kad Lietuvoje nėra geros sąlygos vaikus auginančioms šeimoms ir tai tampa emigracijos priežastimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.