Vyriausybę jau lipdo slaptieji agentai

Ketvirtadienis Lietuvoje labiau priminė ne vidurvasarį, o spalį. Ne tik dėl šaltu lietumi prakiurusio dangaus, bet ir politinių pareiškimų. Tarsi rinkimai jau būtų įvykę ir juos laimėję konservatoriai jau formuotų naują ministrų kabinetą. G.Landsbergis įvardijo ir naują būsimos Vyriausybės narį – esą portfelį sutikęs panešioti A.Abromavičius, tokia veikla anksčiau garsėjęs Kijeve.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2016, 5:00 AM, atnaujinta May 18, 2017, 4:07 AM

Kaip suprasti tokią žinią? Yra du variantai. Pirmąjį būtų galima pagrįsti šventu krikščioniškai demokratišku Anūko naivumu.

Antrasis dvelkia sąmokslo teorijomis, tad jį galima aptarti išsamiau. Galbūt postus jau dalijanti partija yra informuota apie netolimos ateities įvykius?

Mat šio įdomaus pareiškimo išvakarėse nuskambėjo ne mažiau intriguojanti užuomina – prokurorai neapsiribos įkliuvusių E.Masiulio ir V.Gapšio bylomis.

Juk rinkimų metai ir publika laukia spektaklio antrojo veiksmo. Prokuroras J.Laucius trečiadienį patikino: tęsinys bus.

Politinę šalies sistemą vis aktyviau rekonstruojantys prokurorai „turi klausimų korupcijos bylose ir kitiems Seimo nariams“. Taigi artimiausiu metu bet kuris parlamentaras gali tikėtis intymių pokalbių tomis temomis, apie kurias jau turėjo progos šnektelėti du jų kolegos.

Žino apie mane ar nežino? Štai klausimas, kurį patys sau naktimis vis pateikia nemigos kamuojami parlamentarai, turintys ką papasakoti prokurorams.

Todėl kas galėtų paneigti, kad vis dažniau apie būsimos Vyriausybės narius prabylantys politikai turi juodą pasmerktųjų sąrašiuką, kuriuo draugiškai pasidalijo tyrėjai? Žinoma, prieš tai gavę instrukcijas iš aukščiau.

Turėtų būti geras jausmas žinoti daugiau už jau legendiniu tapusį visažinį vidaus politikos ekspertą A.Janušką, kuris šią savaitę liūdnai prisipažino negalintis prognozuoti rinkimų rezultatų, nes nė nenutuokia, kiek kartų su tiksliniais vizitais Seime dar apsilankys prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.