Gintautas Paluckas atsakė premjerui: „Mūsų nenupirksi“

Antradienį paaiškėjo, kad Seime frakcijų koaliciją su „valstiečiais“ sudarę socialdemokratai atsisakytų Ūkio ministerijos, kuriai kol kas dar vadovauja jų deleguotas Mindaugas Sinkevičius, jei už tai mainais gautų Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos vadovo portfelį.

G.Paluckas pasisakė socialiniame tinkle.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Paluckas pasisakė socialiniame tinkle.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2017, 9:19 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 10:43 AM

Žurnalistų apie tai paklausus premjero Sauliaus Skvernelio, šis teigė, kad su mainais sutiktų, jei prie pastarosios ministerijos vairo stotų pats socialdemokratų pirmininkas Gintautas Paluckas.

„Jei tai yra labai svarbu, nors ministrui L.Kukuraičiui neturiu jokių priekaištų, jis tikrai dirba ir dirbs toliau savo pozicijoje, bet jei mūsų partneriai labai norėtų ir jei partijos pirmininkas prisiimtų atsakomybę ir pasiryžtų šitam iššūkiui, svarstyti būtų galima viską“, – antradienį Vyriausybėje kalbėjo premjeras.

Postų nenori

Į tokius ministro pirmininko žodžius netruko atsakyti ir pats socialdemokratų pirmininkas G.Paluckas, sakydamas, kad dėl tokių žodžių pykti nelabai galima, nes premjeras visus smagiai „patrolino“.

„Tik gal L.Kukuraičiui ryt bus kiek nesmagu, bet praeis.

Kai mane kaltino griaunant koaliciją dėl asmeninių interesų, sakiau – šioje Vyriausybėje neužimsiu jokių politinio pasitikėjimo pareigų. Niekas nepasikeitė.

O šiaip, gerai pasijuokus, šiek tiek ir liūdna, kad vis dar kai kam atrodo, jog pasaulėžiūrų skirtumus galima postais „užkaišioti“.

Mūsų nenupirksi“, – socialiniame tinkle rašė G.Paluckas

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai šiuo metu vadovauja Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) deleguotas ministras Linas Kukuraitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?