Remigijus Žemaitaitis imasi pertvarkų: būti „tvarkiečiu“ kainuos dvigubai brangiau

Dvigubinamas partijos nario mokestis ir partijos pirmininko pavaduotojų skaičiaus mažinimas – tokius klausimus sprendė „tvarkiečiai“ šeštadienį vykusiame vykusiame partijos „Tvarka ir teisingumas“ kongrese.

Remigijus Žemaitaitis<br>T.Bauro nuotr.
Remigijus Žemaitaitis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-25 11:31

„Bus dvi naujienos. Kai kandidatavau į partijos pirmininkus, siūliau, kad partijos pirmininkas būtų renkamas ne kongreso metu, bet partijos narių, likus šešiasdešimčiai dienų iki esamo arba buvusio pirmininko kadencijos pabaigos. Tai didelis žingsnis pačiai partijai, mat tuomet nuspręstų visi dvylika tūkstančių narių, o ne šeši ar devyni šimtai“, – kalbėjo partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis. Tarp naujovių – ir siūlymas partijos pirmininkui atsisakyti 10-11 pavaduotojų ir palikti tik du, o visa sprendimų teisė būtų perleista valdybai.

„Siūlome partijos naro mokestį didinti iki aštuonių eurų, žinoma, penkiasdešimties procentų nuolaida būtų taikoma neįgaliesiems ir senjorams“, – teigė jis. Anksčiau partijos nario metams siekė keturis eurus. Tiesa, partijos pirmininkas dvejojo, ar partiečiai tokį siūlymą palaikys.

„Tai pinigai ne partijai, jie naudojami skyriuose. Žmonės darydami renginius, vykdami į sąskrydžius gali jais naudotis. Tai būtų kiekvieno skyriaus krepšelis“, – teigė jis ir pridūrė, kad tokie klausimai brendo jau ne vienerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.