Konservatorių psichika abejojusiam Petrui Gražuliui pateiktas pikantiškas pasiūlymas

Seimo narys „tvarkietis“ Petras Gražulis susirūpino dėl psichinės sveikatos būklės Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijoje. Parlamentaras pasiūlė Seimui paprašyti Seimo Priklausomybių prevencijos komisijos, pasitarus su atitinkamais Seimo komitetais ir Vyriausybės institucijomis, „organizuoti nemokamos psichologinės ir (ar) psichiatrinės pagalbos teikimą, o esant reikalui – stacionarų gydymą Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovams“.

 K. Masiulis parašė laišką su intriguojančiu pasiūlymu P.Gražuliui.
 K. Masiulis parašė laišką su intriguojančiu pasiūlymu P.Gražuliui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-12 12:18, atnaujinta 2018-01-12 12:46

Šį kartą politikas nusprendė nuo žodžių eiti prie darbų ir Seimo posėdžių sekretoriate įregistravo Seimo rezoliucijos projektą „Dėl veiksmingos pagalbos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijai suteikimo“. Rezoliucijoje siūloma konstatuoti, kad daugelis šios Seimo kadencijos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovų pareiškimų ir veiksmų „turi akivaizdžių klinikinių paranojos, persekiojimo manijos ir šizofrenijos požymių“.

Į tokias kolegos iniciatyvas sureagavo konservatorius Kęstutis Masiulis, kuris laiške P. Gražuliui rašė: „sutinku be jokių rezoliucijų pasitikrinti psichikos būklę, kraują, šlapimą, kompetencijas, IQ ir EQ, praeiti STT filtrus ir mašinas ir dar plokščiapėdystę bei išangę, bet tik tada, jei jūs pats visą tai padarysite. Iš išviešinsime tyrimo rezultatus. Bus linksma. Pirmyn, rodykite pavyzdį mielas Seimo herojau“, – rašoma K.Masiulio laiške. 

K.Masiulio laiškas adresuotas ir išsiųstas visiems Seimo nariams.

Pasidalinęs kolegos laišku socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, P.Gražulis džiaugėsi: „Nors pavasaris dar toli, bet konservatorių gretose pasirodė pirmoji kregždė, sutinkanti pasitikrinti savo psichinę sveikatą ir ne tik ją... “

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.