Saugiškiai pasipuošė 1000 margučių-ritinėlių pievele ir sieks rekordo

Kaip ir visi sumanymai, kurie kyla spontaniškai, būna patys įdomiausi ir netikėčiausi. Pernai, laukdami gražiausių pavasario švenčių, liudijančių didžiausią – Atgimimo – stebuklą, gyvenvietės aplinka papuošta dviejų šimtų margučių-medžio ritinėlių pievele.

 Bendruomenė papuošė aplinką margučiais.<br>Bendruomenės nuotr.
 Bendruomenė papuošė aplinką margučiais.<br>Bendruomenės nuotr.
 Bendruomenė papuošė aplinką margučiais.<br>Bendruomenės nuotr.
 Bendruomenė papuošė aplinką margučiais.<br>Bendruomenės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 30, 2018, 9:26 PM, atnaujinta Mar 30, 2018, 10:04 PM

Kūrybinis procesas atnešė daug teigiamų emocijų, bendram tikslui susitelkė bendruomenė, iniciatyva pateisino lūkesčius – ir organizatoriai, Saugų seniūnija, ir stebėtojai liko patenkinti rezultatu – šventiškai papuošta aplinka.

Šiemet, Lietuvos šimtmečio gimtadienio proga, sumanyta sukurti įspūdingo dydžio, ryškių spalvų, nuotaikingą Margučių pievelę. Pasitelkus būrį talkininkų: Jurgio Mikšo pagrindinę mokyklą, vaikų globos namus, biblioteką, saugiškius, kurie norėjo ir galėjo vienaip ar kitaip prisidėti savo darbu, medžiagomis ar panašiai, tikrai pavyko sukurti nuotaikingą ir spalvingą Margučių-medžio ritinėlių pievelę. Pievelės centre „tupintis“ kiškis-kiaušinis sergsti vieną tūkstantį šešis margučius.

Jei važiuosite krašto keliu Šilutė-Klaipėda, stabtelėkite Saugose, nusišypsokite, pasijusite lyg pasakos karalystėje. Juk nieko nėra gražesnio už laukimą, kai šventinę nuotaiką pavyksta sukurti patiems savo pastangomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.