Vytautas Bruveris. Partijai sunku? Kvieskite generolus!

Lietuvos rinkėjai ir rinkėjos myli uniformuotus vyrus. Ir tuos, kurie dėvi darbo uniformą, ir tuos, kurie ją iš spintos ištraukia tik per šventes, o kasdieniame gyvenime jau yra kostiumuoti politikai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2019, 10:48 AM

Tiesą sakant, net nežinia, ką šiais visuotinio nusivylimo tradiciniais politikais laikais tie rinkėjai labiau myli – ar, pavyzdžiui, sportininkus ir dainininkus, ar antpečių nešiotojus?

Svaiginantis buvusio policijos vado S.Skvernelio skrydis į premjero kėdę, kurį jis tikisi užbaigti Prezidentūroje, lyg ir bylotų sportininkų ar kitokių žvaigždžių nenaudai.

Matyt, tai suprato ir opoziciniai socialdemokratai, bandantys pakilti iš duobės, kur jie atsidūrė suskilus kairiųjų gretoms.

Štai prieš keletą dienų jie patys ištrimitavo: „Prie socialdemokratų prisijungė būrys generolų.“

Tai – buvęs Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovas K.Jucevičius, buvęs Lietuvos karo akademijos viršininkas A.Vaičeliūnas, buvęs Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vadovas R.Baniulis ir buvęs Specialiųjų tyrimų tarnybos direktorius Ž.Pacevičius.

„O buvęs Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadas S.Stripeika partijoje jau senbuvis“, – dar priminė socialdemokratai.

O kas lieka tokioje situacijoje, nei šauktis generolų pagalbos? Juk iš vienos pusės spaudžia buvęs policijos vadas su gausiu savo kolegų ekipažu, iš kitos – buvusių bendražygių partija, vadovaujama G.Kirkilo. Beje, pastarasis, kaip liudija „MG Baltic“ galimos korupcijos byloje slapta įrašyti pokalbiai, turi kovinį Feldmaršalo šaukinį.

Nors socialdemokratų lyderiui G.Paluckui rinkėjai kol kas nepritvirtino aukšto karininko antpečių, jis vis tiek turėtų pasijusti esantis ne vien kažkoks Vilniaus vicemeras – juk ne juokas būti net penkių generolų viršininku!

Dabar lauksime, kuo atsakys konkurentai.

Likę nepartiniai generolai, apžiūrai pasiruošt!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.