Ką jis pasakytų, jeigu ant stalo lėkštėje vartytųsi „Pirklio“ nugarinės kepsnys už 2,5 euro? Koks garsas iš jo sklistų, jei čia pat nuostabų kvapą skleistų „Olandiškas“ sprandinės kepsnys už tuos pačius 2,5 euro? Kaip jis reaguotų į virtą jautieną su pievagrybių padažu už 2,3 euro? Išvardijome tik brangiausius patiekalus iš Simono Konarskio mokyklos valgyklos valgiaraščio. Užkirsti joje galima valgių ir už 1,5, ir už 1,3 euro. Bet ne vien tai svarbu. Vien antrųjų patiekalų valgiaraštyje – 18. Retame restorane tokią įvairovę išvysi. Tad tėvai, išleidę atžalas į S.Konarskio mokyklą, gali užmiršti, kurioje namų pusėje yra virtuvė. Nebent patiems pilvas primintų, kad laikas sukrimsti sumuštinį su šlapia dešra.
Vilniaus mokyklos valgiaraštis – kaip bajorams
Išalkusiems į šį sąrašą geriau nežiūrėti, nes pilvas gali pradėti anaiptol ne maršus groti.
Daugiau nuotraukų (2)