A. Maldeikienė džiaugiasi, kad nebereikės dirbti su J. Džiugeliu: kūrė intrigas

Mišrios Seimo narių grupės atstovė Aušra Maldeikienė skaudžiai sukritikavo buvusį kolegą Justą Džiugelį. Kuris nusprendė pradėti dirbti su Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionimis demokratais (TS-LKD). Socialiniame tinkle „Facebook“ parlamentarė įrašą pradėjo žodžiais „gero plaukiojimo, Justai“. Jos teigimu, J.Džiugelis dirbti nenori, mėgsta tik dalyvauti televizijos laidose, kuria politines intrigas.

Aušra Maldeikienė džiaugiasi, kad J.Džiugelis pasitraukė iš Mišrios Seimo narių grupės. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Aušra Maldeikienė džiaugiasi, kad J.Džiugelis pasitraukė iš Mišrios Seimo narių grupės. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2019, 11:10 AM

Parlamentarė rašė, kad J.Džiugelio gebėjimas kelti intrigas ją tikrai nustebino.

„Man malonu, kad šiandien Mišrią grupę paliko Justas Džiugelis, vienas tų politikų, kuris mane tiesiog sukrėtė savo gebėjimu visur intriguoti ir savo asmeninius interesus iškelti virš interesų tų, kuriems sakėsi einąs atstovauti. Aš labai rėmiau jo, kaip man tada atrodė, nuoširdžias pastangas padėti neįgaliesiems grįžti į atvirą darbo rinką ir užsidirbti, o ne tarnauti socialinių įmonių ponams. Deja, vėliau patyriau, kad būtent jo užkulisiniai „politiniai“ žaidimai sužlugdė labai rimtas daugelio prisijungusių ir mano kviestų ir prisijungusių mums padėti Seimo narių pastangas“, – rašė A.Maldeikienė.

Jos teigimu, J.Džiugeliui yra daug svarbiau dalyvauti televizijos laidose, nei dirbti konkrečius darbus.

„Gero plaukiojimo, Justai. Tikiuosi jau šiandien nepradėsi iš posto versti Konservatorių seniūno, kaip darei jau pirmą dieną tapęs Mišrios grupės nariu. Kai padėjai man pasakoti pasakas apie tai, kaip visi (????) nori vietoje Bronius Matelis matyti tave, likau be amo. Ir galutinai buvau priversta suvokti, kaip labai anksčiau klydau“, – rašė politikė.

„Malonu, kad dabar tavęs nebebus mūsų grupės susitikimuose, kur šiaip jau ir nelabai lankeisi. Nebent tą porą kartų, kai norėjai dar kokio posto“, – savo pasisakymą baigė A.Maldeikienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar perrinktas G. Nausėda turėtų galių pakeisti Vyriausybę?