LSDP gretose rinkimuose dalyvaus žinomi veidai: sąraše R. Lazutka, S. Čaplinskas, A. Kaluginas

Gintauto Palucko vadovaujama Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) artėjantiems Seimo rinkimams telkia žinomus veidus. Kaip trečiadienį rašo naujienų portalas Delfi, LSDP rinkimų sąrašą papildys sociologas, ekonomistas profesorius Romas Lazutka, koronaviruso epidemijos metu dėmesio centre atsidūręs Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro direktorius prof. Saulius Čaplinskas, psichologas Andrius Kaluginas, pasaulio dviračių treko čempionė Simona Krupeckaitė.

Gintautas Paluckas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Gintautas Paluckas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Saulius Čaplinskas<br>D.Umbraso nuotr.
Saulius Čaplinskas<br>D.Umbraso nuotr.
Andrius Kaluginas.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Kaluginas.<br>LR archyvo nuotr.
Vilniaus universiteto profesorius Romas Lazutka<br>T.Bauro nuotr.
Vilniaus universiteto profesorius Romas Lazutka<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 27, 2020, 4:41 PM, atnaujinta Sep 17, 2020, 5:28 PM

Portalo skelbiamame straipsnyje teigiama, kad šios pavardės yra minimos LSDP prezidiumo siūlomų kandidatų į Seimo rinkimus sąrašo projekte. Delfi informuoja, kad šiame projekte R. Lazutkai siūloma penkta vieta LSDP kandidatų sąraše, S. Čaplinskui – devyniolikta, S. Krupeckaitei – 25, A. Kaluginui – keturiasdešimta.

LSDP vadovas G. Paluckas Delfi patikino, kad su šiais asmenimis yra kalbėta ir visi jie sutinka su socialdemokratais kandidatuoti rinkimuose. Sprendimą su LSDP dalyvauti rinkimuose taip pat patvirtino ir S. Čaplinskas bei R. Lazutka.

Pastarąją savaitę LSDP taryba patvirtino didžiąją dalį kandidatų į Seimą vienmandatėse apygardose. G. Palucko kandidatūra keliama Utenos rinkiminėje apygardoje. Su socialdemokratais artėjančiuose rinkimuose į Seimą kandidatuos ir politologas Liutauras Gudžinskas, Seimo narys Linas Balsys, ekonomistas Vaidas Navickas, žurnalistas Giedrius Drukteinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.