VTEK pradės tyrimą dėl Telšių rajono savivaldybės tarybos narės G. Nagienės veiksmų

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) trečiadienį nusprendė pradėti tyrimą dėl Telšių rajono savivaldybės tarybos narės Giedrės Nagienės galimo viešųjų ir privačių interesų konflikto.

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK)<br>V.Balkūno nuotr.
Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK)<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 2:42 PM

Komisija, apsvarsčiusi gautą pranešimą ir papildomai pateiktą informaciją, nusprendė pradėti tyrimą dėl G. Nagienės elgesio atitikties Interesų derinimo įstatymo nuostatoms, įpareigojančioms vengti viešųjų ir privačių interesų konflikto, o tokiam konfliktui išlikus – nusišalinti.

„Iš Komisijai pateiktos informacijos seka, kad Telšių rajono savivaldybės tarybos narė G. Nagienė, kuri yra ir Telšių rajono vaiko ir šeimos gerovės centro darbuotoja, 2023 m. sausio 26 d. savivaldybės tarybos posėdyje dalyvavo svarstant ir balsuojant dėl Telšių rajono savivaldybės 2023 metų biudžeto“, – rašoma VTEK pranešime žiniasklaidai.

„Šiame sprendime, be kita ko, buvo numatytos lėšos Telšių rajono vaiko ir šeimos gerovės centro savarankiškoms funkcijoms vykdyti, centro darbuotojų darbo užmokesčiui bei skirta „kita tikslinė dotacija“, – priduriama pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.