Į finansų viceministro pareigas paskirtas buvęs ministrės patarėjas D. Sadeckas

Trečiadienį finansų viceministro pareigas pradeda eiti Darius Sadeckas, iki šiol buvęs finansų ministrės patarėju, o 2016–2020 m. – finansų viceministru.

Naujasis viceministras kuruos biudžeto, valstybės iždo klausimus, bus atsakingas už viešųjų finansų sistemos valdymo grupę.<br>V.Skaraičio nuotr.
Naujasis viceministras kuruos biudžeto, valstybės iždo klausimus, bus atsakingas už viešųjų finansų sistemos valdymo grupę.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2023, 8:48 AM

Kaip praneša Finansų ministerija, naujasis viceministras kuruos biudžeto, valstybės iždo klausimus, bus atsakingas už viešųjų finansų sistemos valdymo grupę.

„D. Sadeckas yra savo srities ekspertas, sukaupęs didelę patirtį biudžeto formavimo politikos, valstybės iždo valdymo ir kitose srityse. Jo patirtis viceministro ir patarėjo pareigose užtikrins sklandų darbų įgyvendinimą“, – teigė finansų ministrė Gintarė Skaistė.

Naujasis finansų viceministras Vilniaus universitete yra baigęs ekonomikos studijas, ten pat įgijo vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį.

2002-aisiais D. Sadeckas ministerijos Biudžeto departamente pradėjo dirbti vyriausiuoju specialistu, 2008–2016 m. buvo šio departamento direktoriaus pavaduotoju.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.