V. Zelenskio įsakymu A. Anušauskui įteiktas valstybinis apdovanojimas

Krašto apsaugos ministrui Arvydui Anušauskui Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio įsakymu ketvirtadienį įteiktas kunigaikščio Jaroslavo Išmintingojo trečiojo laipsnio ordinas.

Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2023, 10:10 PM

„Ukrainos prezidento Volodimiro Zelenskio dekretu paskirtą ir Ukrainos nepriklausomybės dieną įteiktą Kunigaikščio Jaroslavo Išmintingojo III laipsnio ordiną vertinu ir kaip apdovanojimą visiems, kurie visomis priemonėmis rėmė ir remia agresoriaus užpultą šalį, palaiko Ukrainos valstybės suverenitetą ir teritorinį vientisumą“, – savo „Facebook“ paskyroje ketvirtadienio vakarą rašė A. Anušauskas.

ELTA primena, kad skirtingo laipsnio kunigaikščio Jaroslavo Išmintingojo ordinus yra gavę ir kiti Lietuvos politikai. Prieš dvejus metus apdovanojimas įteiktas prezidentui Gitanui Nausėdai, praėjusių metų rudenį Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nielsen bei eurokomisarui Virginijui Sinkevičiui.

Šių metų kovą ministrams Gabrieliui Landsbergiui ir Simonui Kairiui skirti atitinkamai trečiojo ir penktojo laipsnio kunigaikščio Jaroslavo Išmintingojo ordinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.