I. Šimonytė pasveikino šalies policijos pareigūnus su profesine švente: augantis visuomenės pasitikėjimas – jūsų sunkaus darbo įvertinimas

Premjerė Ingrida Šimonytė pirmadienį kreipėsi į visos Lietuvos policijos pareigūnus, sveikindama juos su profesine švente – Angelų sargų diena.

Policijos pareigūnai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Policijos pareigūnai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Seimas, Ingrida Šimonytė, Gabrielius Landsbergis, konservatoriai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Seimas, Ingrida Šimonytė, Gabrielius Landsbergis, konservatoriai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-10-02 11:17

Sveikinime ministrė pirmininkė ne tik padėkojo pareigūnams už jų indėlį užtikrinant šalyje tvarką ar išgelbėtas gyvybes, bet ir pažymėjo, kad pasitikėjimas policijos tarnautojais auga.

„Jūsų darbas reikalauja ne tik didelio profesionalumo, bet ir pasišventimo. Daugybė Lietuvos žmonių dėkingi policijos pareigūnams už tvarkos saugojimą, būtiną pagalbą ar net išgelbėtą gyvybę. Augantis visuomenės pasitikėjimas Lietuvos policija – pats svarbiausias jūsų sunkaus darbo įvertinimas. Jis taip pat liudija, kad šioje tarnyboje vyrauja atsakingumas, sąžiningumas ir atsidavimas savo profesijai“, – pirmadienį išplatintame pranešime cituojama premjerė.

„Nuoširdžiai sveikinu šalies policijos pareigūnes ir pareigūnus, visus šioje svarbioje valstybės tvarkymo srityje dirbančius žmones su Angelų sargų diena. Dėkoju už tarnavimą Lietuvai ir linkiu visada būti ištikimiems kilniam priesakui: ginti, saugoti, padėti“, – pažymėjo ji.

V. Čmilytė-Nielsen: visuomenė didžiuojasi ir gerbia jūsų organizaciją

Savo ruožtu Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen teigė, kad tik policijos pareigūnų dėka Lietuvos visuomenė gali gyventi saugesnėje ir geresnėje Lietuvoje.

„Šiandien švenčiate profesinę šventę ir norėtųsi vien tik džiaugtis. Tačiau žinome, kad ne visada tenka dirbti palankiomis sąlygomis, o ir iššūkių kasdien netrūksta. Nepaisydami to, Jūs profesionaliai ginate, saugote ir padedate. Todėl visuomenė didžiuojasi ir gerbia jūsų organizaciją“, – rašoma Seimo pirmininkės sveikinime.

„Dėkoju, kad atsakingai tarnaujate Lietuvai ir rūpinatės jos žmonėms. Kad Jūsų dėka mes galime jaustis saugūs ir gyventi geresnėje šalyje. Su Lietuvos policijos diena!“ – teigė V. Čmilytė-Nielsen.

„Šiandien švenčiate profesinę šventę ir norėtųsi vien tik džiaugtis. Tačiau žinome, kad ne visada tenka dirbti palankiomis sąlygomis, o ir iššūkių kasdien netrūksta. Nepaisydami to, Jūs profesionaliai ginate, saugote ir padedate. Todėl visuomenė didžiuojasi ir gerbia Jūsų organizaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.