Išrinkti metų savanoriai ir organizacijos

Pirmadienį Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir VšĮ „SAVA visiems“ surengtame padėkos renginyje 24 atrinktiems savanoriams buvo įteikti padėkos raštai.

Savanorystė<br>Caritas nuotr.
Savanorystė<br>Caritas nuotr.
Savanorystė<br>V.Skaraičio nuotr.
Savanorystė<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 5, 2023, 10:08 AM

Kaip praneša ministerija, renginio metu buvo įteiktos padėkos nevyriausybinių organizacijų išrinktiems savanoriams, dalyvavusiems, Maltos ordino pagalbos tarnybos, „Maisto banko“, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos, „Jaunimo linijos“, „Pagalbos moterims linijos“ bei „Vaikų linijos“, „Gelbėkit vaikus“, Lietuvos Raudonojo kryžiaus, Lietuvos Caritas bei „Žinau ką renku“ veiklose.

Taip pat įteiktos padėkos visuomenės nominuotiems ir komisijos atrinktiems: savanoriui, NVO ir verslo įmonei bei daugiausiai platformoje SAVA nusipelniusiam savanoriui.

Metų savanorystės titulą pelnė Jovita Ventienė savanoriaujanti organizacijoje „Prirašytos rankos“. Jovitos dėka per paskutinius dvejus metus Panevėžio kalėjime buvo suorganizuota apie 40 veiklų, suburta savanorių bendruomenė.

„Verslo indėlis į visuomenę“ apdovanojimą pelnė bendrovės „Oxylabs“ 8 darbuotojai per 440 valandų Aplinkos apsaugos departamentui neatlygintinai sukūrę sprendimą, padėsiantį Lietuvos interneto svetainėse surinkti skelbimus apie galimai neteisėtai teikiamas paslaugas ir parduodamas prekes ir greičiau pagauti pažeidėjus.

VšĮ „Namai visiems“ apdovanota kaip organizacija, puoselėjanti savanorystės kultūrą. Įsikūrusi Šakiuose, ji ypatingą dėmesį skiria vietos žmonių socialinei gerovei.

Metų SAVA savanorės titulą pelnė Ieva Rukavičiūtė iš „Cognizant Lithuania“, per metus pritraukusi didžiausią būrį savanorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.