Testas. Pasitikrinkite savo teisines žinias: ar pavyks atsakyti į 16 klausimų?

Demokratinėje teisinėje valstybėje teismams priskirta be galo atsakinga ir svarbi konstitucinė kompetencija vykdyti teisingumą ir pareiga teisingai, objektyviai išnagrinėti bylas, priimti motyvuotus ir pagrįstus sprendimus, nuo kurių priklauso žmonių likimai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 4:21 PM, atnaujinta Dec 18, 2023, 2:36 PM

Gruodžio 15 d. minima Lietuvos teismų diena, o artėjant šiai dienai, lrytas.lt skaitytojai kviečiami pasitikrinti savo teisines žinias.

Teisinių žinių reikia ne tik sudėtingas situacijas sprendžiantiems teisininkams, bet ir kasdienėse situacijose, į kurias galima pakliūti visai netikėtai. Todėl Lietuvos teismai kviečia pasitikrinti savo žinias ir taip ugdyti supratimą apie teisinę kultūrą ir valstybės teisės sistemą.

Į 10 iš 16 klausimų teisingai atsakę skaitytojai turės galimybę registruotis ir laimėti prizus. Trims burtų keliu išrinktiems laimėtojams atiteks dovanos. Burtų keliu buvo išrinkti šie trys nugalėtojai: Antanas Baškys, Jurgita Tenienė ir Tomas Šlepavičius. Su jais bus susisiekta asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.