Incidentas LRT studijoje: tiesioginio eterio metu nualpo R. Šimašius R. Šimašius papasakojo, kas nutiko

Tiesioginio eterio metu ketvirtadienio vakarą nualpo buvęs Vilniaus miesto meras, Laisvės partijos atstovas Remigijus Šimašius. Tiesa, netrukus politikas, rodos, jau jautėsi geriau ir tęsė savo pasirodymą laidoje.

Remigijus Šimašius.<br>Lrytas.lt koliažas
Remigijus Šimašius.<br>Lrytas.lt koliažas
Remigijus Šimašius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>T.Bauro nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>T.Bauro nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 14, 2024, 8:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2024, 8:47 PM

Specialioje referendumo agitacijos laidoje, LRT televizijos eteryje, ketvirtadienį vakare nualpo R.Šimašius. Kelios minutės iki tol buvo matyti, kaip išbalęs politikas vis gurkšnoja vandenį, stovi pasirėmęs į prieš save esančią tribūnėlę.

Staiga, kalbant vienai iš laidos dalyvių – Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovei Daliai Henke – jis krito žemyn, kliudydamas ir vandens stiklinę, kuri taip pat nukrito ir dužo.

„Mes turime problemų, atsiprašysiu visų. Ponui R.Šimašiui pasidarė šiek tiek bloga“, – pašnekovus nutraukė laidą vedusi žurnalistė Nemira Pumprickaitė.

Laidos dalyviai puolė prie R.Šimašiaus, o televizijos ekrane tuo metu pasirodė anonsų pertrauka. Po kelių minučių laida buvo tęsiama, tačiau R.Šimašiaus studijoje nebuvo. Pranešta, kad jam teikiama skubi pagalba.

Dar po kelių minučių jis sugrįžo ir vėl dalyvavo diskusijose. Jam buvo pastatyta ir kėdė, tačiau ja R.Šimašius pasinaudojo tik trumpam.

„Aš noriu pasakyti, kad R.Šimašius prie mūsų vėl prisijungė. Aš tikiuosi, kad viskas gerai, jūs galite kalbėti?“ – paklausė N.Pumprickaitė.

„Viskas gerai“, – atsakė politikas.

Paaiškino, kas įvyko

Netrukus pats R.Šimašius savo feisbuko paskyroje papasakojo, kas nutiko.

„Per 25 metų politinę karjerą visokių įvykių turėjau, bet tokio dar ne – tiesioginiame LRT eteryje, diskutuojant apie dvigubą pilietybę ir referendumą, sugebėjau nualpti. Jaučiausi šiandien apsinuodijęs kažkuo, bet neįvertinau rimčiau“, – rašė R.Šimašius.

Politikas padėkojo LRT komandai, kuri sureagavo ir padėjo.

„Atsigavęs grįžau į eterį ir pratęsiau diskusijas dėl pilietybės. Atsiprašau, jei ką išgąsdinau – rekomenduoju prastai besijaučiant nežaisti su tiesioginiu eteriu.

Iš kitos pusės, kol abiejų rinkimų kampanijos vyksta taip vangiai, galbūt čia slaptas triukas bent tokiomis priemonėmis atkreipti dėmesį į juose keliamus klausimus.

O jeigu rimtai – noriu paraginti visus dalyvauti referendume dėl dvigubos pilietybės ir palaikyti ją. Mes esame per maža šalis, kad nesaugotume savo piliečių, gyvenančių kitose šalyse. Ir ačiū – jaučiuosi dabar gerai“, – patikino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.