Žiniasklaida: Prezidentūra tikina, kad G. Nausėda „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus ne kaip rinkimų kandidatas

Socialinėje erdvėje kilus diskusijoms dėl antrosios kadencijos Daukanto aikštėje siekiančio Gitano Nausėdos ketinimo dalyvauti pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, prezidento atstovai sako, kad tai nebus politinės kampanijos dalis. Anot Prezidentūros, G. Nausėda renginyje dalyvaus, tačiau ne kaip kandidatas, o kaip dabartinis šalies vadovas.

Gitanas Nausėda<br>V.Skaraičio nuotr.
Gitanas Nausėda<br>V.Skaraičio nuotr.
Gitanas Nausėda<br>V.Skaraičio nuotr.
Gitanas Nausėda<br>V.Skaraičio nuotr.
Gitanas Nausėda<br>G.Bitvinsko nuotr.
Gitanas Nausėda<br>G.Bitvinsko nuotr.
Gitanas Nausėda<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
Gitanas Nausėda<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-04-04 20:23

„Tai nėra rinkiminis ar agitacinis renginys. Jo organizatoriai yra perspėti, jog į jokius su rinkimais susijusius klausimus prezidentas neatsakinės“, – portalui „Delfi“ nurodė valstybės vadovo patarėjas Tomas Beržinskas, pabrėždamas, kad kvietimą G. Nausėdai pateikė laidos organizatoriai.

Renginio prodiuseris Mantas Bertulis „Delfi“ taip pat patikino, kad G. Nausėda yra pakviestas kaip prezidentas, o ne kaip rinkiminės kampanijos dalyvis.

Kaip ketvirtadienį portalui teigė Vyriausiosios rinkimų komisijos atstovė Indrė Ramanavičienė, kol kas skundų dėl G. Nausėdos dalyvavimo renginyje nėra gauta.

ELTA primena, kad paskelbus, jog balandžio pabaigoje G. Nausėda dalyvaus laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, socialinėje erdvėje kilo diskusijos, ar tai netaps antros kadencijos siekiančio politiko rinkimų kampanijos dalimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.