Pasvalietę šokiravo skelbimai apie jos siūlomas sekso paslaugas

Ant medžių ir stulpų iškabinti skelbimai apie teikiamas intymias paslaugas su vietinės merginos nuotrauka, vardu ir telefonu – tokį vaizdą pirmadienio rytą pamatė Pumpėnų miestelio (Pasvalio r. ) gyventojai. Šokiruota tokio išpuolio, skelbimuose minima 21 metų mergina kreipėsi į policiją.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Oct 30, 2012, 10:52 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:12 PM

Apie tai, kad miestelyje iškabinti A4 formato popieriaus lapai, kuriuose išspausdinta jos nuotrauka, tekstas apie teikiamas seksualines paslaugas ir nurodytas jos telefonas, 21 metų pumpėnietei V. S. pirmadienio rytą pranešė draugė.

Mergina aplėkė miestelį, ją šmeižiančius plakatus nuplėšė ir kreipėsi pagalbos į policiją. Dėl žeminančios ir tikrovės neatitinkančios informacijos paviešinimo Pasvalio rajono policijoje pradėtas tyrimas.

Vietos gyventojai stebisi, kas galėjo taip žiauriai pasityčioti iš ir taip gyvenimo nelepinamos merginos. Prieš keletą metų ji neteko motinos, pati kiek išmanydama savo jėgomis kabinasi į gyvenimą, mokosi specialybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.