Girtas Finansų ministerijos pareigūnas siautėjo prie vairo daugiabučio kieme

Vilniuje, Gelvonų gatvės daugiabučio kieme neblaivus Finansų ministerijos darbuotojas nauju automobiliu „Volkswagen Jetta“ rėžėsi į kieme stovėjusį automobilių "Audi" ir buvo sulaikytas vieno iš gyventojų, praneša delfi.lt. Prieš tai mašina trenkėsi į stulpą Gelvonų gatvėje.

Girtas vairuotojas apgadino kieme stovėjusį automobilį "Audi".<br>T. Bauras
Girtas vairuotojas apgadino kieme stovėjusį automobilį "Audi".<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2012, 10:10 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:01 PM

Portalui lrytas.lt policijos budėtojas pranešė, kad vairuotojui gresia piniginė bauda iki 4,5 tūkst. Lt ir vairuotojo teisių atėmimas iki 5 metų.

Vairuotoją sulaikęs ir pareigūnus iškvietęs vyras sakė, kad tiksliai nežino, kiek automobilių sudaužyta, nes matė tik vieną, tačiau girdėjo, kaip buvo atsitrenkta dar kažkur.

Atvykę į Gelvonų gatvės 9 namo kiemą policijos pareigūnai jau turėjo duomenų, kad girtas vairuotojas toje pačioje gatvėje trenkėsi į stulpą. 

Policijos budėtojas portalui lrytas.lt teigė, kad per incidentą žmonės nenukentėjo. Vairuotojui nustatytas girtumas, o sumaitotas automobilis išvežtas į saugojimo aikštelę. 

Kad smūgių būta gana stiprių, buvo aiškiai matyti ir dėl „Volkswagen Jetta“ sumaitoto priekio, ir dėl išsiskleidusių vairuotojo ir keleivio pusės saugos pagalvių.

Pareigūnams apžiūrėjus automobilio vidų paaiškėjo, kad vyras gėrė automobilyje - vairuotojo pusėje prie kojų mėtėsi jau tuščias degtinės butelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.