Automobilius vogę klaipėdiečiai atsidūrė už grotų

Teismas jam skyrė kardomąją priemonę - suėmimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 20, 2013, 4:50 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:16 AM

Vasario pradžioje į Klaipėdos policiją kreipėsi 80 metų klaipėdietė. Ji pranešė, kad dingo šalia namų Naikupės gatvėje stovėjęs automobilis „Renault Laguna“. Moteris patirtus nuostolius įvertino 7 tūkst. litų.

Po kelių dienų namuose pasigedusi automobilio raktelių moteris įtarė, kad mašiną galėjo nugvelbti jos anūkas. Policija moters versiją patvirtino ir netrukus automobilį surado. O 27 metų nedirbantis V. K. atsidūrė areštinėje.

Teismas jam skyrė kardomąją priemonę - suėmimą.

Savo kvailiojimus už grotų turi laiko apmąstyti ir 38 metų klaipėdietis.

Vasario 12-osios naktį, po antros valandos, jis pastebėjo Taikos prospekto aikštelėje stovintį automobilį „Audi A6“.

Durelės buvo neužrakintos. Vyras sėdo į svetimą automobilį ir nurūko. Įtartinai važiuojančią mašiną stabdė policijos patruliai, bet ši tik padidino greitį. Pareigūnams teko ją vytis.

Rumpiškės gatvėje „Audi A6“ įsuko į vieną kiemą ir čia atsitrenkusi į šiukšlių konteinerį sustojo. Pareigūnai išlaipino iš salono neblogai pažįstamą V.P.

Jam nustatytas vidutinis girtumas - 2,2 promilės alkoholio. Nuvežtas į nuovadą vyras aiškino, kad taip pasielgė iš kvailumo.

Pasirodo, „Audi A6“ savininkas tąkart nusprendė užšokti į barą picos ir paliko neužrakintą automobilį. Grįžęs po kelių minučių ir jo neradęs jis iškart kreipėsi į policiją.

Jaudintis teko neilgai - kitą dieną bendrovės vadovas automobilį atgavo, tiesa, šiek tiek apdaužytą į kelyje pasitaikiusią kliūtį.

Abu ikiteisminius tyrimus dėl automobilių vagysčių atlieka Klaipėdos policijos Autotransporto grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?