Kruvina nėščiosios drama - keturmetės dukters akivaizdoje

Plačiau apie tai - trečiadienį dienraštyje „Lietuvos rytas" 

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Feb 26, 2013, 8:22 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:17 AM

Moters kūnas buvo subadytas peiliu. Medikams teko susiūti aštuonias durtines ir pjautines žaizdas. Jų buvo krūtinėje, nugaroje ir kakle.

Tą patį vakarą policijos pareigūnai sulaikė nusikaltimu įtariamą buvusį Romedos vyrą 38 - erių Dangirą Ž. Vyras buvo smarkiai apsvaigęs, jo organizme nustatytos 2,52 promilės alkoholio.

Buvusių sutuoktinių drama vyko jųdviejų keturmetės dukros akivaizdoje. Išsigandusi mergaitė pasakojo, kad pamačiusi didelį peilį tėčio rankoje, ji pasislėpė.

Šiuo metu Romeda Ž. turi kitą gyvenimo draugą Artūrą D. ir nuo jo laukiasi kūdikio. Pora privačiame name nuomojasi būstą.

Kai atėjo buvęs vyras, Romeda Ž. namuose buvo likusi tik su dukrele. Jos sugyventinis Artūras D. ir keturiolikmetis sūnus buvo išėję. Dar viena suaugusi moters dukra gyvena užsienyje.

Žinoma, kad Dangiras Ž. ne kartą skambindavo savo buvusiai žmoai ir kviesdavo vėl kartu gyventi. Taip pat grasindavo pasmaugti ar kitaip susidoroti.

Tačiau pastaruosius kelis mėnesius atrodė, kad jis jau susitaikė su tuo, kad nebesusigrąžins savo buvusios žmonos. Jis kartais aplankydavo mamos ir Artūro D. auginamą savo keturmetę dukrą.

Pirmadienį Artūras D. trumpam išėjo iš namų. Tačiau netrukus vyrui paskambino jo gyvenimo draugė Romeda Ž.

Susijaudinusi moteris sakė negalinti iš namų išprašyti girto Dangiro Ž. ir prašė Artūrą D. skubiau sugrįžti. Šis pasileido bėgti link namų. Tačiau po kelių minučių sulaukė dar vieno skambučio. „Mane subadė“, - telefonu pasakė Romeda Ž.

Kai gyvenimo draugas grįžo, moteris jau buvo spėjusi pati išsikviesti greitosios pagalbos medikus. Ji buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Baimintasi, kad užpuolikas galėjo pakenkti netrukus į pasaulį ateisiančiam kūdikiui.

Sužeistajai operacinėje buvo susiūtos aštuonios žaizdos. Peilis pažeidė krūtinės pleurą, tačiau plaučiai liko sveiki. Dauguma durtinių žaizdų - kairėje krūtinės ląstos pusėje.

Antradienį iki pietų areštinėje esantis įtariamasis Dangiras Ž. dar nebuvo apklaustas. Prieš apklausą jis pirmiausiai turėjo išsiblaivyti.

Anykščių kriminalistai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus kūno sužalojimo. Dangiras Ž. prieš savo žmoną smurtauja nebe pirmą kartą. Dėl to atlikti du ikiteisminiai tyrimai yra pasiekę teismą. Vyras yra bedarbis.

Plačiau apie tai - trečiadienį dienraštyje „Lietuvos rytas" 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.