Apgirtę jaunuoliai kirviais sukapojo Panevėžio autobusą

Siaučiant pūgai kelyje Linkuva – Žeimelis, netoli Ūdekų kaimo, pusnyse įstrigusį „Neoplan“ maršrutinį autobusą užpuolė kirviais apsiginklavę pasvalietis ir Pakruojo rajono Ruponių gyventojas.

Kaimiečiai kirviais kapojo autobusą.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotrauka
Kaimiečiai kirviais kapojo autobusą.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Algis Padora

Mar 5, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:32 PM

Girtą Pasvalio rajono Pumpėnų seniūnijos Kriklinių sodžiaus gyventoją (1,10 promilės alkoholio) - 1992 metais gimusį R. K. ir apgirtusį (0,85 promilės alkoholio) Pakruojo rajono Ruponių sodietį - 1987 metais gimusį M. S., suviliojo lengvas grobis, pusnynuose įstrigusio bendrovės „Panevėžio autobusų parkui“ priklausančio, nuo kelio nuvažiavusio ir apvirtusio autobuso kuro bake likęs kuras.

Jaunuoliams kirviais prakirtus autobuso baką ir pradėjus leisti į atsineštas talpas dyzeliną, vagišius sulaikė laiku pranešimą gavę ir į nusikaltimo vietą operatyviai atvykę Pakruojo policijos komisariato patruliai.

Pristatyti į Pakruojo policijos komisariatą ir apklausiami kriminalinio poskyrio detektyvų, pasvalietis ir ruponietis prisipažino vogę iš „Panevėžio autobusų parkui“ priklausančio „Neoplano“ dyzeliną.

Įtariamieji po apklausos paleisti į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.