17-metį kalvarijietį klampina aistra vairuoti

Antradienį į policiją kreipėsi 20-metis kalvarijietis, kurio lengvąjį automobilį BMW Tautvydas buvo pasiėmęs savavališkai.

Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

2013-03-26 14:35, atnaujinta 2018-03-09 07:33

Antradienį į policiją kreipėsi 20-metis kalvarijietis, kurio lengvąjį automobilį BMW Tautvydas buvo pasiėmęs savavališkai.

20-metis pareigūnams teigė, kad su Tautvydu susipažino prieš kelias savaites.

Praėjusį savaitgalį jaunuolių kompanija, kurioje buvo ir Tautvydas, girtavo.

Sekmadienį septyniolikmetis sėdo į BMW, kai šio šeimininkas miegojo - apie 8 val. ryto.

Nepilnamečio vairuojamą automobilį miestelyje stabdė patrulių ekipažas, tačiau BMW padidino greitį ir nuskriejo į aklagatvį. Automobilis susimėtė ir užlėkė ant šaligatvio.

Apgirtęs jaunuolis ketino apsisukti ir pajudėjo atbulas. Po akimirkos BMW galu trenkėsi į pareigūnų tarnybinio automobilio „Škoda Octavia“ priekį.

Patruliai pareikalavo, kad Tautvydas išliptų iš automobilio. Tačiau įkaušėlis net nemanė paklusti ir užsirakino mašinoje.

„Pažeidėjo elgesys buvo neprognozuojamas. Patruliai norėjo paimti iš jo automobilio raktelius, kad septyniolikmetis nepaspruktų, todėl teko išdaužti šoninį stiklą ir jėga atidaryti dureles“, - paaiškino pareigūnai.

Stiklą daužęs patrulis susipjaustė kelis rankos pirštus ir gydosi namuose.

Nepilnametis Marijampolės areštinėje praleido vieną parą.

Apgadinto BMW savininkas į policiją kreipėsi tik antradienį. Galimas daiktas, jam nepavyko su iš areštinės paleistu Tautvydu susitarti dėl žalos atlyginimo, todėl nusprendė prašyti pareigūnų pagalbos.

Kadangi dvidešimtmetis tvirtino, kad Tautvydas jo BMW pasiėmė savavališkai, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.