Linkuvos gimnazijoje nužudytas sargas

Šeštadienio rytą Pakruojo rajone, Linkuvos gimnazijoje, buvo rastas negyvas sargas A. P. Vyro galva buvo sužalota, todėl į nelaimės vietą iškart iškviesta policija, kuri pradėjo įvykio tyrimą. Vietos gyventojai teigia, kad maždaug 60 metų sargas buvo tvirtas vyras, nes visą gyvenimą sportavo. Policija patvirtino, kad pradėjo tyrimą dėl nužudymo.

Daugiau nuotraukų (1)

Algis Padora

Apr 6, 2013, 10:57 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:38 PM

Gali būti, kad vyresnio amžiaus sargą mirtinai sužalojo vagys. Kambaryje aiškūs grumtynių pėdsakai - nulaužta kriauklė, išmėtyti ir sulaužyti kiti daiktai.

Tačiau pareigūnai pažymi, jog apie penkiolika metų mokyklos patalpas ir turtą saugojęs A. P. buvo atsakingas tik už  gimnaziją.

Šiuo metu Linkuvos gimnazijoje vyksta renovacijos darbai. Pasak vietos gyventojų, vagis galėjo sugundyti statybinės medžiagos ir įrankiai.

Linkuvos gimnazijos direktorius Vaclovas Stapušaitis sako, kad mėginimai pavogti statybines medžiagas ar vagystės faktas buvo nustatytas ne kartą.

Pakruojo rajono policijos komisariato viršininkas Dalius Prakuraitis nekomentuoja, ar kas nors pavogta iš gimnazijos. Pareigūno nuomone, už renovuojamos gimnazijos statybines medžiagas nužudytasis gimnazijos sargas nebuvo atsakingas.

A. P. kūną be gyvybės ženklų aptiko gimnazijos darbuotojai. Nusikaltimas sukrėtė miestelio bendruomenę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.