Sulaikyta Panevėžio parduotuves žaibiškai apvaginėjusi gauja

Panevėžio policija sėkmingai demaskavo nusikaltėlių grupę, įtariamą mieste iš parduotuvių įvykdytomis žaibiškomis vagystėmis. Sulaikyti trys Kėdainių miesto gyventojai ir panevėžietis. Pas kai kuriuose įtariamuosius rasta ne tik vogtų prekių, tačiau ir kontrabandinių cigarečių.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 2, 2013, 6:09 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:26 AM

2013 m. balandžio mėnesį naktimis Panevėžyje buvo žaibiškai apvogtos kelios parduotuvės, prekiaujančios statybų įrankiais. Iš vienos šių parduotuvių pavogta prekių, kurių vertė daugiau kaip 70 tūkst. litų.

Pastarąjį kartą, balandžio 30 d. naktį, apie 2 val. 23 min., iš UAB „Serpantinas“ parduotuvės Panevėžyje, Smėlynės g., pavogti 3 suvirinimo aparatai ir 2 suvirinimo degikliai.

Tirdami vagystę, tą pačią dieną pareigūnai Kėdainiuose, šio miesto gyventojo J. M., g. 1983 m., nuomojamame garaže, kratos metu rado iš keturių Panevėžio parduotuvių pavogtų įrankių, 33 metų panevėžiečio A. B. gyvenamajame name – iš vienos parduotuvės pavogtų daiktų ir 4 tūkst. pakelių įvairių kontrabandinių cigarečių. Abu vyriškius pareigūnai sulaikė.

Tą pačią dieną buvo sulaikytas 33 metų kėdainiškis T. V., o gegužės 2 dieną – dar vienas Kėdainių gyventojas, 20 metų D. R.

Panevėžio miesto apylinkės teismas kėdainiškiui T. V., anksčiau ne kartą teistam už vagystes ir plėšimus, skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn., anksčiau neteistą panevėžietį A. B. leido suimti 10 parų.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 straipsnio („Vagystė“) 2 ir 3 dalis ir 187 straipsnį („Turto sunaikinimas ar sugadinimas“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.