Moteris įtariama nužudžiusi jau antrą sugyventinį

Žinoma, kad ji pagimdė penkis vaikus, tačiau jų neaugino. Išskyrus vieną, kurį pagimdė įkalinimo įstaigoje. Savo sūnų Aušra V. paaugino tol, kol atlikinėjo bausmę kalėjime.

Likus kelioms dienoms iki nelaimės, Virgis S. atėjo į parduotuvę pirkti alaus. Vyras parodė peilį, kurį ką tik buvo atėmęs iš savo mylimosios.<br>V. Petrauskienė
Likus kelioms dienoms iki nelaimės, Virgis S. atėjo į parduotuvę pirkti alaus. Vyras parodė peilį, kurį ką tik buvo atėmęs iš savo mylimosios.<br>V. Petrauskienė
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jun 25, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:18 AM

Pirmadienio naktį iš 42-ejų Virginijaus S. ir jo gyvenimo draugės, dviem metais jaunesnės Aušros V. buto sklido triukšmas. Pora, kaip ir daugelį kartų anksčiau, garsiai ir karštai aiškinosi santykius.

Kaimynai į audringą sugyventinių ginčą nesikišo. Tačiau pirmadienio rytą prie daugiabučio sustoję greitosios pagalbos, policijos, o vėliau ir morgo automobiliai kaimynams tapo ženklu, kad ginčas baigėsi tragedija.

Pareigūnai dviem paroms sulaikė Aušrą V. Tačiau moteris neigia nužudžiusi savo gyvenimo draugą. Ji aiškino, kad Virgis S. blogai pasijuto naktį. Ji bandė vyrą gaivinti, pildama jam ant galvos vandenį.

Ar vyras mirė nuo kirstinių žaizdų galvoje, kol kas nepatvirtinta, nes negauta teismo ekspertų išvadų.

Liberiškyje gyvenantys žmonės vienu balsu tvirtino, kad Aušra V. išgėrusi nuolat smurtaudavo prieš savo gyvenimo draugą. Kaimynai ne kartą matė, kaip neblaivi moteris savo sugyventinį vaikėsi su peiliu rankoje.

Kartą žiemą ji girta mosuodama peiliu iš laiptinės išsivijo Virgį S. į kiemą. Šis vos spėjo užšokti ant dviračio ir pabėgti.

Likus kelioms dienoms iki nelaimės, Virgis S. atėjo į parduotuvę pirkti alaus. Vyras parodė peilį, kurį ką tik buvo atėmęs iš savo mylimosios. Nepaisant to, kad Aušra V. smurtaudavo prieš sugyventinį, šis į ją visada meiliai kreipdavosi „varlyte“.

Tiesa, kaimo vaikai šią moterį už akių vadindavo kiek kitaip - „žudike“. Mat ji prieš kurį laiką gyveno gretimame kaime. Ten peiliu nudūrė savo sugyventinį. Už tai buvo nuteista ir atliko bausmę Panevėžio pataisos namuose.

„Kartą Virgis atėjo į mūsų kiemą ir pasiskundė, kad Aušra peiliu subadė jo dviračio padangas. Aš jam tada pasakiau, kad dabar nukentėjo tik dviratis, o jei toliau su ja gyvensi, greitai pats būsi to dviračio vietoje“, - sakė kitapus gatvės gyvenantis Vytautas.

Kartais būdamas neblaivus Virgis pasiguosdavo, kad norėtų iš savo buto iškeldinti Aušrą. Tačiau išsiblaivęs tokias kalbas pamiršdavo.

Jis turėjo darbą - dirbo vienoje plastmasės gaminių bendrovėje. Moteris niekur nedirbo, mėgo išgerti. Būdama blaivi, ji tvarkė namus, gamino maistą. Bute, kuris po tragedijos buvo užantspauduotas, ant palangės žydėjo gėlės.

Žinoma, kad ji pagimdė penkis vaikus, tačiau jų neaugino. Išskyrus vieną, kurį pagimdė įkalinimo įstaigoje. Savo sūnų Aušra V. paaugino tol, kol atlikinėjo bausmę kalėjime.

Už žmogžudystę ji buvo nuteista kalėti 8 metus, tačiau į laisvę išėjo anksčiau laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.