Girtas chuliganas įkando policijos patruliui į koją

Uostamiesčio kavinės darbuotojai negalėjo nuraminti siautėjančio girto kliento, todėl iškvietė pareigūnus. Sodinamas į automobilį chuliganas ne tik jį apgadino, bet ir įkando patruliui į blauzdą, rašo „Lietuvos rytas”.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2013-06-27 08:40, atnaujinta 2018-03-05 04:06

Konfliktas nutiko naktį į trečiadienį Klaipėdoje, Taikos prospekte esančios degalinės kavinėje.

Agresyviai nusiteikęs girtas vyras ėmė triukšmauti, todėl buvo iškviesti apsaugininkai. Pamatę, kad vyras išsitraukė peilį, jie iškvietė policijos pareigūnus.

Agresyvusis kavinės lankytojas nenurimo, bandė ištrūkti, ėmė įžeidinėti pareigūnus, svaidytis keiksmažodžiais. Teko panaudoti elektros šoką ir triukšmadario rankas surakinti antrankiais.

Tačiau ir tuo istorija nesibaigė. Sodinamas į tarnybinį automobilį vyras apspardė dureles, sudaužė radijo stotelę, o galiausiai įkando patruliui į blauzdą. Kąstinę žaizdą pareigūnas gydosi namuose.

33 metų klaipėdietis, gyvenantis Naujakiemio gatvėje, dviem paroms uždarytas į areštinę. Jam nustatytas vidutinis girtumas – 2,09 promilės alkoholio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.