Radviliškio padegėją suimti nebuvo sunku

Radviliškio pareigūnai vakar sulaikė 27-erių radviliškietį, kuris įtariamas bandęs padegti vieną butą. Vyriškis sučiuptas, kai atėjo į privalomąją registraciją komisariate, rašo „Lietuvos rytas“.

Vėlų trečiadienio vakarą daugiabučio gyventojai matė, kaip vyriškis uždegė ir į vieno buto langą metė degantį vadinamąjį „Molotovo kokteilį”.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vėlų trečiadienio vakarą daugiabučio gyventojai matė, kaip vyriškis uždegė ir į vieno buto langą metė degantį vadinamąjį „Molotovo kokteilį”.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Aug 23, 2013, 8:11 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:13 PM

Anksčiau už chuliganizmą, kitus nusikaltimus ne kartą teisto radviliškiečio imta ieškoti po pasikėsinimo padegti butą Geležinkelio gatvėje.

Vėlų trečiadienio vakarą šio daugiabučio gyventojai matė, kaip vyriškis uždegė ir į vieno buto langą metė degantį vadinamąjį „Molotovo kokteilį”.

Laimė, nusikaltėliui nepakako jėgų – butelis nukrito greta sienos. Plykstelėjusią liepsną užgesino patys gyventojai, kurie ir pranešė policijai apie pasikėsinimą padegti. Jie kriminalistams papasakojo ir apie matytą nusikaltėlį, ir apie ankstesnį konfliktą.

Pasirodo, šis radviliškietis prieš kelias dienas girtavo šiame daugiabutyje. Kompanija buvo kaip reikiant įsismarkavusi, todėl kaimynai pabandė ją tildyti.

Priekaištų įsiutintas vyras įsibrovė į kaimynų butą, pažėrė keiksmažodžių tiradą, sudaužė krištolinę vazą ir sutrypė maišelį su agurkais. Girtas veikėjas išeidamas pagrasino, kad nemalonumai tiktai prasidėjo – netrukus suduš ir buto langai.

Radviliškietis neseniai išleistas į laisvę, nors ir atliko ne visą bausmę. Jis privalo nuolat registruotis policijoje.

Vakar popiet vyras ir buvo sučiuptas, kai užėjo į komisariatą dėl privalomosios registracijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.