Aferistę rado akylas vyriškis

Alytaus rajone, Aniškio kaime, sulaikyta sukčiavimu ir vagystėmis įtariama 29 metų jonaviškė, kurios paiešką prieš pusmetį buvo paskelbę kelių miestų policijos komisariatai, rašo „Lietuvos rytas“.

Moteris žmones lengvai įtikindavo pasiguodusi, kad artimas žmogus nori jai pervesti pinigų, o pati neturi savo sąskaitos banke.<br>Nuotr. iš archyvo
Moteris žmones lengvai įtikindavo pasiguodusi, kad artimas žmogus nori jai pervesti pinigų, o pati neturi savo sąskaitos banke.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Aug 30, 2013, 8:32 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:08 PM

Alytaus apskrities policijos komisariato pareigūnams neprisistatęs vyras telefonu pranešė ne kartą pastebėjęs Aniškio kaime moterį, kurios nuotrauką matė tarp ieškomų asmenų.

Prieš porą dienų šiame kaime ir buvo sulaikyta 29 metų jonaviškė Rima Cikanavičienė, o vakar teismas leido ją suimti trims mėnesiams.

Jai pateikti įtarimai sukčiavimu ir stambios pinigų sumos vagyste iš buto Alytuje.

Porą metų ši moteris ne tik Alytuje, bet ir įvairiuose šalies miestuose ieškodavo pažįstamų ir nepažįstamų patiklių asmenų, kurie leisdavo jai pasinaudoti savo sąskaitomis banke.

R.Cikanavičienė dažniausiai žmones lengvai įtikindavo pasiguodusi, kad motina arba dar koks nors artimas žmogus nori jai pervesti pinigų, o pati neturi savo sąskaitos banke.

Pinigus į tas šios moters surastas ir nurodytas sąskaitas pervesdavo telefoniniai sukčiai – Alytaus pataisos namuose bausmes atliekantys nuteistieji, išvilioję iš žmonių asmens ir elektroninės bankininkystės duomenis ir jų vardu paėmę greituosius kreditus.

Tuomet R.Cikanavičienė paimdavo iš banko pinigus ir pervesdavo į nuteistųjų sąskaitas įkalinimo įstaigose arba perduodavo kitais būdais.

Policijos pareigūnai ragina atsiliepti žmones, kurie gal dar iki šiol nieko neįtarė, kad jų banko sąskaitomis įtariamoji R.Cikanavičienė galėjo pasinaudoti vykdydama nusikaltimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.