Po policijos gaudynių - į psichiatrijos ligoninę

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnams perspėjus, kad bus panaudotas tarnybinis ginklas, vairuotojas į tai nereagavo ir važiuodamas atsitrenkė į kieme buvusį šuns voljerą.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Policijos pareigūnams perspėjus, kad bus panaudotas tarnybinis ginklas, vairuotojas į tai nereagavo ir važiuodamas atsitrenkė į kieme buvusį šuns voljerą.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 20, 2013, 9:35 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:41 AM

Antradienį 12 val. 15 min. Kauno rajone, Karmėlavoje, Centrinėje gatvėje, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „VW Jetta“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo.

Įvažiavęs į Piliakalnio gatvės gyvenamo namo kiemą, automobilis sustojo. Tuo metu policijos ekipažas tarnybiniu automobiliu užstojo įvažiavimą į kiemą.

Policijos patruliams atbėgus prie minėto automobilio, jo vairuotojas durų neatidarė ir, pradėdamas važiuoti atbuline eiga, sukėlė grėsmę policijos pareigūnui.

Policijos pareigūnams perspėjus, kad bus panaudotas tarnybinis ginklas, vairuotojas į tai nereagavo ir važiuodamas atsitrenkė į kieme buvusį šuns voljerą.

Kitas pareigūnas iš tarnybinio pistoleto iššovė 2 įspėjamuosius šūvius į viršų, tačiau automobilio „VW Jetta“ vairuotojas į tai nereagavo ir toliau važiavo abiejų policijos pareigūnų link.

Tada pareigūnas iššovė peršovė tris automobilio padangas, tačiau automobilio „VW Jetta“ vairuotojas vis tiek nesustojo ir du kartus atsitrenkė į policijos tarnybinį automobilį.

Išdaužus automobilio „VW Jetta“ priekinį šoninį kairės pusės stiklą bei panaudojus kovinius imtynių veiksmus, buvo sulaikytas vairuotojas, 34 metų amžiaus J.B., kuris dėl psichinės būklės stacionarizuotas psichiatrijos ligoninėje. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.