Girtutėliam vairuotojui papirkti Panevėžio policininkų nepavyko

Trečiadienio popietę Panevėžyje antrą kartą per metus prie vairo sučiuptas visiškai girtas 28 metų vyriškis kelių policijos pareigūnus bandė papirkti. Tačiau 500 litų kyšiu patruliai nesusigundė, todėl panevėžiečiui gresia ne tik nemalonumai dėl vairavimo esant sunkiam girtumui, tačiau ir baudžiamoji atsakomybė.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 28, 2013, 8:34 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:50 AM

Panevėžyje gyvenantis 28 metų J.P. įkliuvo apie 13 val. 25 min. Beržų gatvėje. Policija buvo gavusi pranešimą, kad automobilį„Audi 80“ vairuoja galimai neblaivus asmuo. Pastebėję minėtą automobilį ir jį sustabdę, Panevėžio apskrities Kelių policijos biuro pareigūnai įsitikino, kad su kompanija važiuojantis vairuotojas iš tiesų girtutėlis.

Į alkoholio matuoklį J.P. „pripūtė“ 2,76 promilės (sunkus girtumo laipsnis). Kadangi šis panevėžietis jau antrą kartą per metus sugautas vairuojantis neblaivus, be kitų sankcijų jam gresia ir automobilio konfiskavimas.

Tarsi nemalonumų būtų maža, girtas vairuotojas prisidarė dar daugiau problemų. Jį sustabdžiusiems policijos pareigūnams J.P. ėmė siūlyti 500 litų kyšį, kad būtų paleistas. Dėl bandymo papirkti pareigūnus vyriškis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.