Rokiškyje sulaikytas padegimais įtariamas jaunuolis

Rokiškyje šeštadienio vakarą vienas paskui kitą užsidegė ūkinis pastatas ir malkinė. Beveik neabejojama, kad abu šie pastatai buvo padegti. Šiame privačių namų rajone paslaptingų gaisrų kildavo ir anksčiau. Policija sulaikė padegimais įtariamą tame pačiame mikrorajone gyvenantį aštuoniolikmetį.

Kadangi buvo įtariama, kad abu pastatai buvo padegti, tyrimo ėmėsi Rokiškio policijos pareigūnai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Kadangi buvo įtariama, kad abu pastatai buvo padegti, tyrimo ėmėsi Rokiškio policijos pareigūnai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:47 PM

Pirmiausia šeštadienio vakarą užsiliepsnojo medinis ūkinis pastatas Pandėlio gatvėje. Atskubėję ugniagesiai gaisrą užgesino, tačiau nudegė dalis stogo, sienų, sudegė apie 1,2 tonos šiaudų, 1,5 kub. metrų malkų.

Po valandos pastebėta, kad ugnis plykstelėjo gretimoje Vytauto gatvėje. Ten užsidegė malkinė. Nuskubėję ugniagesiai atviras liepsnas užgesino.

Kadangi buvo įtariama, kad abu pastatai buvo padegti, tyrimo ėmėsi Rokiškio policijos pareigūnai. Jie tą patį vakarą sulaikė įtariamąjį, tame pačiame mikrorajone gyvenantį 18 metų D.M.

Paslaptingi gaisrai šiame privačių namų rajone kildavo ir anksčiau. Jau tuomet buvo įtariama, kad siautėja padegėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.