Žmonai smogęs A.Pogrebnojus: „Aš – ne angelas, bet ir ne Kriugeris“

Gražuolę žmoną Moniką naktį prilupęs dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pirmadienį po vidurdienio iš areštinės ištrūko į laisvę ir pateko į žurnalistų glėbį. Smurtautoją vienas po kito užgriuvo pikti klausimai.

A.Pogrebnojaus veide – ryškios žmonos nagų žymės.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Pogrebnojaus veide – ryškios žmonos nagų žymės.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jan 13, 2014, 3:44 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:52 PM

Atsakymų dėl konflikto šeimoje ieškojo ir 45 metų A.Pogrebnojus, kurį neblaivų į komisariatą atvežė sostinės policijos pareigūnai. Pirmadienio vidurdienį dizaineris jau buvo blaivus, jį svaigino tik žiniasklaidos dėmesys.

Savo žmonai ir sūnaus motinai smogęs A.Pogrebnojus nenorėjo pasakoti, kas įvyko naktį jo namuose Šv.Stepono gatvėje. „Jeigu Monika nori skirtis, tegul paduoda prašymą. Dėl to policijos kviesti neverta“, – samprotavo vyras.

Pora augina pusantrų metų sūnų Mykolą.

Mados kūrėjas pripažino, kad jo charakteris nėra iš švelniųjų: „Aš – ne angelas, bet ir ne Kriugeris.“

Naktį dizaineris pareigūnams rodė savo kruviną, apdraskytą kaktą ir pateikė savo versiją – neva jį patį po vidurnakčio prikūlė 20 metų jaunesnė žmona.

Dizainerio apklausa policijoje truko apie tris valandas. Atgavęs laisvę A.Pogrebnojus tikino, kad yra baisiai išalkęs ir nori išgerti kavos. Tačiau vyras grįžti namo nenorėjo, nes nebuvo tikras, ar Monika jo laukia.

 „Ji mane užpuolė, aš tik gyniausi“, – kartojo vilnietis.

A.Pogrebnojaus teigimu, jis jau gulėjo lovoje, kai priėjusi Monika pasakė, kad iškvietė policiją. Jis tikina nesuprantantis, kodėl sutuoktinė kreipėsi į pareigūnus.

Anksčiau bendraudamas su žurnalistais A.Pogrebnojus yra užsiminęs, kad šeimoje pasitaiko ir audrų.

„Monika – lyg veikiantis ugnikalnis. Kartais peizažas neblogas, bet kartais išsiskiria deginanti siera. Gyvenant šalia reikia žinoti, kad kartais kyla ir žemės drebėjimų“, – apie savo šeiminį gyvenimą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje metaforiškai pasakojo kūrėjas.

Dėl fizinio smurto naudojimo šeimoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.