Nuo narkotikų apsvaigę jaunuoliai Ukmergėje plėšė automobilius

Naktį iš pirmadienio į antradienį Ukmergės rajono policijos komisariato patruliai sulaikė du jaunuolius, įtariamus vagystėmis iš automobilių. Abu sulaikytieji buvo apsvaigę nuo narkotikų.

Ukmergės policijos patruliai sulaikė du jaunuolius, įtariamus vagystėmis iš automobilių.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Ukmergės policijos patruliai sulaikė du jaunuolius, įtariamus vagystėmis iš automobilių.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 3:57 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:12 AM

Vilniaus apskrities VPK pranešė, kad apie 2 val. 45 min. patruliuojantys pareigūnai išgirdo suveikusią automobilio, stovėjusio Veterinarijos g., automobilių aikštelėje, signalizaciją. Patruliai, užsukę į aikštelę, išvydo du jaunuolius, bėgančius vaikų darželio link.

Netrukus pareigūnai sučiupo jaunuolius, kurie buvo pristatyti į policijos komisariatą, nustatytos jų tapatybės. Tai Ukmergės miesto gyventojas A.A. (gim. 1995 m.) ir jo bendras nepilnametis, gyvenantis Pivonijos seniūnijoje. Vaikinai sulaikyti 48 val. Abu policijai žinomi, nepilnametis vieną kartą teistas.

Patikrinus sulaikytųjų kuprines, buvo akivaizdu, kad bendrai vykdė vagystes iš mašinų. Kuprinėse buvo rasti įvairūs įrankiai, kaukė, automagnetola, automobilių oro gaivikliai.

Sulaikytieji prisipažino, kad naktį jie apvogė du automobilius – Gruodžio 17-osios ir J.Basanavičiaus gatvėse. Dėl vagystės iš automobilio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sulaikytiesiems A.A. ir jo nepilnamečiui draugui buvo atlikti testai dėl apsvaigimo nuo psichiką veikiančių medžiagų. Nustatyta, kad abu yra vartoję narkotinių medžiagų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.