Tyrimas: kokia sekso vergės Lietuvoje kaina?

Antradienį, 22 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Patriotai“ – du intriguojantys tyrimai. Jie atskleis, kad Lietuvoje beveik viešai vyksta prekyba žmonėmis ir verbavimas į prostituciją užsienyje.

Kas slypi už tariamai nekalto įvaizdžio merginos darbo?<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Kas slypi už tariamai nekalto įvaizdžio merginos darbo?<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 12:53 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Vienos moters pasiūlymas šokiruos – vyro nuoma savaitei – 700 litų. „Su juo galėsite daryti ką tik panorėję. Man nerūpi“, – šį vakarą laidoje teigs įtartina moteris.

Ta pati moteris taip pat atskleis už kokią sumą lietuvaičiai pageidauja įsigyti žmonų iš Kinijos. Ir tai esą gerokai pigiau, nei Vakarų Europoje. Galimai prekyba žmonėmis ir sąvadavimu užsiimanti persona išviliota į dienos šviesą tėškė, kad jaučiasi nebaudžiama. Esą ji turi pažinčių ne tik policijoje, bet ir Seime.

Kitas tyrimas – kas slypi už tariamai nekalto įvaizdžio merginos darbo? Už ką lietuvaitėms užsienio klubai siūlo 10 tūkst. litų uždarbį? Ir kodėl Lietuvoje merginas verbuojančios agentūros pasiruošusios ne tik kelionės išlaidas apmokėti, bet ir paskolinti pinigų?

„Patriotų“ žurnalistė pabandė įsidarbinti įvaizdžio mergina ir išsiaiškinti, ar tikrai tai yra lengvas ir saugus būdas užsidirbti daug pinigų. Ar nuvykus į klubą nereikės teikti intymių paslaugų? „Pagalvok pati ko nori vyrai...“, – telefonu kalbės susitikti ir aptarti darbo sąlygas pasiūlęs vienos agentūros atstovas.

„Patriotai“ – antradieniais 22 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.