Į iškvietimą atvykusius pareigūnus apkandžiojo šuo

Šeštadienio naktį Vilniuje, Architektų gatvėje šuo apkandžiojo pareigūnus, kurie į įvykio atvyko gavę pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje.

A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 1:18 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:32 AM

Policijos departamento duomenimis, incidentas įvyko apie 2 val. Gavus iškvietimą, kad bute smurtaujama į įvykio vietą buvo išsiųsti sostinės patruliai.

Pareigūnams užėjus į butą, iš kurio buvo kviečiamasi pagalbos, paaiškėjo, kad neblaivūs asmenys jau susitaikė ir jokių pretenzijų vienas kitam neturi. Perspėjus apie atsakomybę apie melagingą iškvietimą, sugėrovų agresija persimetė ant pareigūnų. Ant jų buvo užsiundytas namuose buvęs šuo.

Pareigūnai gydomi ambulatoriškai, o bute buvusiems neblaiviems asmenims – 27-erių ir 19-os metų vyrams bei 24-erių metų moteriai surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai dėl pareigūnų teisėto reikalavimo nevykdymo ir pasipriešinimo jiems.

Ankstų šeštadienio rytą pareigūnai nukentėjo ir Marijampolėje. Apie 5.40 val. jiems buvo pranešta, kad R.Juknevičiaus gatvėje yra sužalotas žmogus.

Pareigūnams įsukus į namo kiemą, jie sutiko 23 metų E.S, kuris puolė niokoti pareigūnų tarnybinį automobilį „Nissan NW 200“, nulaužė abu jo veidrodėlius, sulankstė vairuotojo dureles ir variklio dangtį.

E.S. uždarytas į areštinę. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vyrui gali grėsti viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.