Pasieniečiai sulaikė pasiklydusį neblaivų vairuotoją

Pasienyje su Rusija Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai sulaikė neblaivų vairuotoją, Vilkaviškio rajono gyventoją. Apsvaigęs vyras buvo pasiklydęs ir nuvairavęs automobilį ne tuo keliu.

Pasieniečiai iškart pamatė, kad automobilio vairuotojas yra girtas.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai iškart pamatė, kad automobilio vairuotojas yra girtas.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 10:31 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:06 AM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį tuoj po vidurnakčio VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija netoli Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelio pasirinktiniam patikrinimui sustabdė automobilį „Volkswagen Jetta“. Pasieniečiai iškart pamatė, kad jo vairuotojas yra girtas. Iškviesti policijos pareigūnai kiek vėliau šiam 25-erių Vilkaviškio rajono gyventojui nustatė 2,06 promilės girtumą.

Paaiškėjo, kad naktį neblaivus vairuotojas pasiklydo. Jis neplanavo patekti į pasienio ruožą, bet nuvažiavo ne tuo keliu. Vyras neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, kurie pasienio ruože yra privalomi. Dėl tokio Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai jam skyrė administracinę 75 litų baudą.

Maža to, Vilkaviškio rajono gyventojas neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo. Dėl to ir dėl vairavimo apsvaigus jį baus Šakių rajono policijos pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė ir sulaikytąjį, ir jo vairuotą „Volkswagen Jetta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.