Darbo „krikštas“ policijos kursantei – girto vairuotojo smūgiai

Vos prieš mėnesį į Rokiškį atvykusi atlikti praktikos 20-metė policijos kursantė savaitgalį gavo „kovinį krikštą“. Mieste sulaikytas po kelią automobiliu vingiuojantis visiškai girtas vairuotojas jai trenkė į galvą.

Prieš policijos kursantę ranką pakėlęs girtas rokiškėnas atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvinė nuotr.
Prieš policijos kursantę ranką pakėlęs girtas rokiškėnas atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2014-05-05 10:22, atnaujinta 2018-02-14 08:04

Ši Klaipėdos policijos kursantė sekmadienį patruliavo Rokiškyje kartu su rajono policijos komisariato patruliu. Apie 13 val. 40 min. pareigūnai Respublikos gatvėje pastebėjo keistai važiuojantį automobilį „Audi A4“. Nors pagrindinė miesto gatvė plati, automobilis joje vos išsiteko, vingiavo per kelias eismo juostas.

Pareigūnams sustabdžius „Audi“, prie jo vairo sėdėjęs vairuotojas – 55 metų rokiškėnas S.Č. – atrodė visiškai girtas. Tačiau tikrintis blaivumą jis atsisakė, policininkus ėmė įžeidinėti ir keiktis. Ekipažui į pagalbą atvykus vyriausiajam patruliui, į tarnybinį automobilį įsodintas vairuotojas bandė jam smūgiuoti į veidą, tačiau pareigūnas smūgio išvengė. Tuomet S.Č. trenkė policijos kursantei į ausį.

Sutramdytas S.Č. buvo sulaikytas ir dviems paroms uždarytas į areštinę. Jam dabar teks atsakyti ne tik už vairavimą esant sunkiam girtumo laipsniui, tačiau ir pasipriešinimą policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.