Teisme - S.Babrausko pasiaiškinimai dėl incidento su pareigūnais

Ketvirtadienį Vilniaus „Lietuvos ryto" kapitonas Steponas Babrauskas lankėsi Vilniaus miesto apylinkės teisme. Čia nagrinėjama administracinė byla, kurioje krepšininkas įtariamas pažeidęs Kelių eismo taisykles ir nepaklusęs policijos nurodymams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-08 12:42, atnaujinta 2018-02-14 04:35

29 metų sportininkas pareigūnų buvo sustabdytas vasario 22-osios vidurdienį Vilniuje.

Krepšininkas pasakojo, kad su šeima vyko papietauti į Trakus, kai išvažiavęs iš Vilniaus pamatė, kad jį stabdo policijos pareigūnai.

„Pamatęs policijos automobilį buvau ramus, nes važiavau nepažeisdamas Kelių eismo taisyklių. Bet išvažiavus iš Vilniaus pareigūnai įjungė švyturėlius. Man buvo pasakyta, kad Vilniuje kirtau ištisinę liniją. Aš su tuo nesutikau", – teigė krepšininkas.

Pareigūnai surašė protokolą dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, tačiau krepšininkas su tuo nesutiko ir protokolo nepasirašė.

S.Babrauskui buvo grąžintas vairuotojo pažymėjimas, ir sportininkas nuvažiavo. Pareigūnams teko vytis sportininko vairuojamą automobilį. Jiems vėl sustabdžius žaidėją šis vis tiek neklausė jų nurodymų.

Krepšininkas pasakojo, kad antrą kartą sustojus pareigūnai ištempė jį iš automobilio ir uždėjo antrankius, taip išgąsdindami kartu su juo važiavusią šeimą.

Sportininkas buvo išvežtas į komisariatą, patikrintas jo blaivumas. Paaiškėjo, kad S.Babrauskas automobilį vairavo blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.