Atpildo sulaukė dvi mergaites nugirdęs ir jas prievartavęs vyras

Ketvirtadienį Panevėžio apygardos teismo nuosprendžiu anksčiau teistas 30 metų panevėžietis Ž.M. pripažintas kaltu dėl vaikų įtraukimo girtauti ir jų seksualinio prievartavimo. Už seksualinės aistros tenkinimą su dviem mažamečiais jam paskirta devynerių metų laisvės atėmimo bausmė.

Anksčiau teistas 30 metų panevėžietis pripažintas kaltu dėl vaikų įtraukimo girtauti ir jų seksualinio prievartavimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Anksčiau teistas 30 metų panevėžietis pripažintas kaltu dėl vaikų įtraukimo girtauti ir jų seksualinio prievartavimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 11:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:19 AM

Kaip pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra, 2012 metų vasarą vyriškis, prie vandens telkinio pamatęs besimaudančias dvi vienuolikos ir aštuonerių metų mergaites, pasiūlė jas pavėžinti automobiliu. Nuošalioje miško vietoje, prikalbinęs jas išgerti alkoholinio gėrimo, apsvaigusias ir nieko nesuvokiančias mažametes vyras seksualiai prievartavo.

Valstybinį kaltinimą nagrinėjant bylą teisme palaikiusios Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorės V.B. teigimu, baudžiamojoje byloje surinktais duomenimis pavyko įrodyti ne kartą į girtavimą įtraukusio ir mažametes mergaites prievartavusio vyriškio kaltę, kuris seksualiai išnaudojo pažįstamos šeimos vaikus.

Už labai sunkius seksualinės prievartos prieš nepilnamečius nusikaltimus valstybės kaltintoja teisiamajam prašė paskirti įstatymo numatytą griežčiausią – 13 metų – laisvės atėmimo bausmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.