Klaipėdoje sunaikintos futbolo kamuolių klastotės

Ketvirtadienį Klaipėdos teritorinės muitinės krovinių poste sunaikinta beveik 100 futbolo kamuolių „Brasil 2014“ klastočių, vertinamų daugiau nei 1 tūkst. litų.

Ketvirtadienį Klaipėdos teritorinės muitinės krovinių poste sunaikinta beveik 100 futbolo kamuolių „Brasil 2014“ klastočių.<br>Klaipėdos teritorinės muitinės nuotr.
Ketvirtadienį Klaipėdos teritorinės muitinės krovinių poste sunaikinta beveik 100 futbolo kamuolių „Brasil 2014“ klastočių.<br>Klaipėdos teritorinės muitinės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 11:28 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:38 PM

Kaip pranešė Klaipėdos teritorinė muitinė, pareigūnai, tikrindami siuntą iš Dubajaus tarp įvairių kitų prekių: žaislų, pučiamų muilo burbulų, joje aptiko ir įtarimų sukėlusių prekių, kurios galėjo būti pagamintos pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises.

Lietuvos vartotojams skirtus futbolo kamuolius „Brasil 2014“ Klaipėdos krovinių posto muitinės pareigūnai, įtarę, jog prekės gali būti klastotės, sulaikė šių metų liepos 12 d. ir apie tai informavo prekių ženklų atstovus.

Prekių ženklų savininkai dažniausiai beveik visais atvejais patvirtina, kad muitinės pareigūnų sulaikytos prekės iš tiesų yra klastotės. Taip atsitiko ir šį kartą.

Prekių ženklų atstovai patvirtino įtarimus, kad prekės yra klastotės ir priėmė sprendimą tokias prekes sunaikinti.

Sunaikinimas – tai muitinės sankcionuotas veiksmas, kuriuo prekės sudaužomos, supjaustomos, sulaužomos, išpilamos ar kitaip padaromos visiškai netinkamomis vartoti pagal ankstesnę (buvusią prieš sunaikinimą) paskirtį, o jomis disponuojantis asmuo dėl to negauna jokios materialinės naudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.