Anykščiuose nužudyta medikė, sulaikytas įtariamasis

Trečiadienio rytą Anykščius sukrėtė 64 metų medikės mirtis. Moteris rasta negyva savo bute Ramybės mikrorajone, rašo „Anykšta“. 64 metų S.P. dirbo Anykščių A.Baranausko pagrindinėje mokykloje visuomenės sveikatos priežiūros specialiste. Ant moters kūno matėsi smurto žymių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 2:39 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 3:28 AM

„Anykštos“ šaltinių duomenimis, iš buto, kur rasta negyva medikė, policijos pareigūnai su antrankiais išvedė vyrą. Moteris turėjo suaugusią dukrą, jos vyras mirė prieš keliolika metų.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Anykščių policijos komisariato viršininkas Rimantas Čepulis lrytas.lt teigė, kad dėl įvykio sulaikytas 1961 metų Anykščių rajono gyventojas.

Kraujo tyrimas atsakys, ar vyriškis buvo blaivus.

S.P. medicinos sesele mokykloje dirbo daug metų. Anksčiau moteris gyveno Gedimino gatvėje. Kaip sakė daugiabučio namo Statybininkų gatvėje S.P. kaimynė, medikė šiame name apsigyveno vasarą.

„Naktį iš šeštadienio į sekmadienį iš S.P. buto girdėjosi jos garsus juokas. Gali būti, kad ten kažkas buvo švenčiama“, – „Anykštai“ sakė viena kaimynė. Kitas tos pačios laiptinės gyventojas aiškino, kad S.P. turėjo draugą, kurį, vyro žodžiais, šiandien „girtą ar kvailą“ išsivedė policijos pareigūnai.

Kitų šaltinių duomenimis, S.P. darbe nepasirodė jau vakar. Todėl buvo nuspręsta medikės ieškoti ir šiandien ji rasta mirusi.

Tikslią moters mirties priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.