Trys vaikai išdaužė apžvalginio Anykščių statinio stiklus

Antradienį vos tik pasirodžius Anykščių žiniasklaidoje informacijai, kad vėl sudaužyti stiklinio apžvalgos statinio, esančio Anykščiuose, pėsčiųjų take palei Šventąją, stiklai, Anykščių policijos komisariato pareigūnai nepraėjus nei porai valandų jau žinojo, kas tai padarė.

Policija nustatė apžvalgos statinio stiklus išdaužiusius nepilnamečius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija nustatė apžvalgos statinio stiklus išdaužiusius nepilnamečius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:42 PM

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, tokį pareigūnų operatyvumą nulėmė tai, kad Anykščių miesto viešosios vietos yra stebimos vaizdo stebėjimo kameromis. Peržiūrėję vaizdo įrašus pareigūnai ir išsiaiškino visų anykštėnų turtą nuniokojusius asmenis.

Paaiškėjo, kad tai padarė trys mažamečiai (11–12 metų) anykštėnai. Dėl jauno chuliganų amžiaus jie patys nebus nubausti, bet jų tėvams teks atlyginti nemažą žalą, padarytą miestui.

Šis stiklinis apžvalgos statinys nukenčia jau ne pirmą kartą. Vasaros pabaigoje taip pat buvo išdaužyti keli šio statinio stiklai. Tuomet pareigūnai taip pat operatyviai išaiškino tai padariusį septyniolikmetį asmenį. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas ir šiuo metu baudžiamoji byla jau perduotą į teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.