Vagišė Marijampolėje senolį aptalžė jo paties lazda

Marijampolės policija ieško moters, apvogusios senolį. Socialine darbuotoja prisistačiusi nusikaltėlė senolį aptalžė ir sužalojo jo paties lazda.

Socialine darbuotoja prisistačiusi nusikaltėlė senolį aptalžė ir sužalojo jo paties lazda.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Socialine darbuotoja prisistačiusi nusikaltėlė senolį aptalžė ir sužalojo jo paties lazda.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:38 PM

Kaip pranešė Marijampolės policija, šeštadienį apie 11 val. į namus, esančius Marijampolėje, Partizanų sk., atėjo nepažįstama moteris, kuri prisistatė socialine darbuotoja ir pradėjo kraustyti kambaryje esančius daiktus.

Netrukus iš šeimininko atimta medine lazda, kuria jis gynėsi, moteris trenkė pastarajam vieną kartą į galvą ir iš kelnių kišenės pagrobė 80 litų.

Marijampolės ligoninėje medikai nukentėjusiajam nustatė dešinio antakio kirstinę žaizdą išleido į namus gydytis ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.