Moteris nustėro: jos mašinoje apsigyveno įsibrovėlis

Trumpam nerakintą automobilį „Renault Laguna“ vakare palikusi telšiškė jame rado įsirioglinusią žmogystą. Mašiną užėmusį nepažįstamąjį pavyko iškrapštyti tik policijos pareigūnams.

Automobilis buvo paliktas Palangos gatvėje. Grįžusi jo šeimininkė šiltame automobilyje išvydo girtutėlį vyrą, kuris nė neketino įsileisti šeimininkės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Automobilis buvo paliktas Palangos gatvėje. Grįžusi jo šeimininkė šiltame automobilyje išvydo girtutėlį vyrą, kuris nė neketino įsileisti šeimininkės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys („Lietuvos rytas“)

Nov 28, 2014, 7:18 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:16 AM

Automobilis buvo paliktas Palangos gatvėje. Grįžusi jo šeimininkė šiltame automobilyje išvydo girtutėlį vyrą, kuris nė neketino įsileisti šeimininkės.

Kai ji paprašė išlipti, sunkiai liežuvį apversti įstengiantis nepažįstamasis atrėžė, kad nesiruošia niekur eiti iš savo namų.

Moteriai neliko nieko kito, kaip išsikviesti policijos patrulius. Kol atvažiavo pareigūnų ekipažas, moteris šalo lauke.

Policininkai vargais negalais lauk iškrapštė aplinkoje visiškai nesiorientuojantį 45 metų Ramūną Z. ir grąžino automobilį šeimininkei.

Pastaroji buvo nusiteikusi geranoriškai ir girtuokliui pretenzijų nereiškė.

Žemaitis buvo toks girtas, kad neįstengė net pūstelėti į alkoholio matuoklį. Tad jį teko vežti į ligoninę, kur medikai nustatė sunkų girtumą.

Vežamas į Telšių vyriausiąjį policijos komisariatą vyriškis dar labiau įklimpo.

Telšiškis pažėrė keiksmažodžių tiradą, todėl jam surašyti du protokolai – už girto pasirodymą viešojoje vietoje ir policininkų garbės ir orumo įžeidimą.

Ramūnui Z. gresia 300–500 litų bauda arba 15–30 parų administracinis areštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.