„Audi“ pėsčiųjų perėjoje Vilniuje užmušė moterį ir nuvažiavo

Dukters antradienio vakarą aplankyti Vilniuje nuėjusi moteris eidama namo žuvo vos žengusi į gatvę. Pėsčiųjų perėjoje Taikos g. ją partrenkė automobilis „Audi“. Automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Vilniuje „Audi“ pėsčiųjų perėjoje užmušė moterį ir nuvažiavo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Vilniuje „Audi“ pėsčiųjų perėjoje užmušė moterį ir nuvažiavo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2015-02-24 20:17, atnaujinta 2018-01-12 09:56

Tragedija įvyko šiek tiek po 20 val. Pasak liudininkų, 78 metų moterį, vos žengusią į gatvę pėsčiųjų perėjoje, partrenkė dideliu greičiu skriejęs automobilis „Audi“. Kūnas nuskriejo apie dvidešimt metrų ir nukrito gatvės viduryje.

Moteris iš karto žuvo, o žmogų partrenkęs automobilis net nesustojęs spruko iš įvykio vietos.

Kita eismo juosta važiavęs automobilio „Peugeot“ vairuotojas vėliau sakė, iš pradžių net nesupratęs, kas įvyko.

„Staiga pamačiau prieš savo mašiną ant kelio gulinčią moterį. Spėjau sustoti, iššokau iš mašinos. Čia pat buvę du vaikinai pasakė, kad vos prieš akimirką moterį partrenkė „Audi“, kuri iš įvykio vietos paspruko“, – įvykio vietoje pasakojo vaikinas.

Netrukus paaiškėjo, kad partrenkta moteris gyvena netoliese. Ji buvo nuėjusi aplankyti dukters ir grįždama namo žuvo. Kai kurie liudininkai tvirtina, kad pasprukusį automobilį galėjo vairuoti moteris. Tačiau ar tamsoje jie sugebėjo gerai įsižiūrėti, kol kas neaišku. Pasak policijos, liudininkai kol kas negali tiksliai nurodyti net pasišalinusio automobilio markės. 

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ieško bėglio.

Gal matėte šį įvykį? Padėkite surasti moterį partrenkusį ir nuvažiavusį vairuotoją ir jo automobilį „Audi“. Parašykite mums adresu news@lrytas.lt

Policija taip pat prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus vyresniąją tyrėją Ingą Galentaitę, Mėnulio g. 11, 509 kab., Vilniuje, tel. (8 5) 271 9568 arba el. paštu   inga.galentaite@policija.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.