Vilniaus policija paviešino dramatiškų gaudynių vaizdo įrašą

Vilniaus policija išplatino vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotos sekmadienį vykusios kvapą gniaužiančios gaudynės sostinės gatvėmis, per kurias buvo sudaužytas policijos automobilis ir nukentėjo du pareigūnai.

Policija nufilmavo gaudynes ir avariją.<br>Stop kadras iš filmuotos medžiagos
Policija nufilmavo gaudynes ir avariją.<br>Stop kadras iš filmuotos medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 5:18 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:19 AM

Policijos įraše matyti, kaip pareigūnai Savanorių pr. bando sustabdyti mikroautobusą „VW Transporter“, kuriuo važiavo du neblaivūs vaikinai. Mikroautobuso vairuotojas pareigūnų reikalavimus ignoravo. Netrukus jis iki galo nuspaudė greičio pedalą, išsuko į Vilkpedės g., vėliau nusuko į Tūkstantmečio g.

Į nestojusio mikroautobuso gaudynes įsijungė ir daugiau policijos ekipažą. Bėgliai miesto gatvėmis skriejo pavojingai manevruodami, keldami pavojų kitiems eismo dalyviams.

Galiaus Minsko pl., ties Šatrininkų kaimu, mikroautobusas taranavo kelią užtvėrusį policijos aumobilį „VW Golf“. Iš karto po avarijos mikroautobusas užvažiavo ant atitvarų ir sustojo. Bėgliai iš karto buvo suguldyti veidais į purvą.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, paaiškėjo, kad „Volkswagen Transporter“ vairavo 1985 metais gimęs vairuotojas. Jam nustatytas 2,34 prom. girtumas. Kartu važiavo irgi girtas 1992 m. gimęs vaikinas.

Pasodintas ant žemės girtas antrankiais surakintas vyras ėmė aiškinti, kad automobilį su vokiškais registracijos numeriais pasiskolino iš giminaičio, kai po Velykų šventės mamos namuose Trakų rajone nusprendė grįžti namo.

„Bėgau nuo policijos, nes važiavau girtas ir be teisių. Jokios kontrabandos tikrai nevežiau. Ieškokite, nieko nerasite“, – teigė vyras.

Tarnybiniame automobilyje „VW Golf“ buvę policijos pareigūnai dėl patirtų galvos sumušimų buvo pristatyti į Vilniaus ligoninę ir po medikų apžiūros gydomi ambulatoriškai.

Mikroautobuso vairuotojas uždarytas į areštinę. Vėliau jis iš jos išleistas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.