Girtas prieniškis susimušė su policininkais ir vieną sužalojo

Sulaikomas girtas Prienų rajono gyventojas susimušė su policininkais ir vieną pareigūną sužalojo. Jam prireikė medikų pagalbos. Siautėjęs įtariamasis nakvojo areštinėje. Girti asmenys su pareigūnais taip pat mušėsi ir Kalvarijos savivaldybėje bei Kaišiadorių rajone.

Girtas prieniškis susimušė su policininkais ir vieną sužalojo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas prieniškis susimušė su policininkais ir vieną sužalojo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2015, 10:22 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 1:28 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, šeštadienį Prienų r. policijos komisariate gauti to paties komisariato vyriausiųjų patrulių R.D. ir D.Ž. tarnybiniai pranešimai apie tai, kad tą pačią dieną apie 21 val. 25 min. Prienų r. gyventojas V.S. (gim. 1986 m.), būdamas girtas (nustatytas 2,63 prom. girtumas), naudodamas fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojams.

Sulaikomas vyriškis ranka sudavė smūgį vyriausiajam patruliui R.D. į dešinės pusės krūtinės sritį, tuo sukeldamas fizinį skausmą. R.D. dėl skausmo kreipėsi į Prienų ligoninės priėmimo skyrių.

Įtariamasis V.S. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas.

Girti asmenys taip pat rankų nevaldė ir Kalvarijos savivaldybėje bei Kaišiadorių rajone. Policijos departamentas pranešė, kad šeštadienį apie 20 val. 35 min. Kalvarijos savivaldybėje, Jungėnų kaime, Plento g., asmuo sulaikymo metu aktyviais veiksmais priešinosi, necenzūriniais žodžiais iškeikė policijos pareigūnus bei spyrė tarnybos metu uniformuotam Kalvarijos Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnui į koją ir į ranką.

Pareigūnas į medicinos įstaigą nesikreipė. Įtariamasis neblaivus (nustatytas 2,56 prom. girtumas) 33-ejų metų vyras uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 0 val. 20 min. prie Kaišiadorių r. policijos komisariato pastato, dėl viešosios tvarkos pažeidimo atvesdintas jaunuolis pasipriešino ir ranka sudavė tarnybos metu uniformuotam Kaišiadorių r. Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnui į veidą.

Pareigūnas, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įtariamasis neblaivus (nustatytas 1,77 prom. girtumas) 22-ejų metų jaunuolis uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.