Kauno rajone nutraukta dar vieno „taško“ veikla

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai tikrindami iš bendruomenės gautą informaciją bei aiškindami asmenis užsiimančius nelegalia akcizais apmokestinamų prekių apyvarta, rugpjūčio 27 d. Kauno r., Voškonių k., surengė tikslinį patikrinimą pil. L. N. namuose.

Kratos metu rasta nemažai kontrabandinių prekių.<br>P.Mantauto nuotr.
Kratos metu rasta nemažai kontrabandinių prekių.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2015, 4:35 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 4:26 PM

Patikrinimo metu, gyvenamosiose patalpose bei automobilyje rasta ir paimta 591 pakelis cigarečių su rusiško pavyzdžio banderolėmis, 50 l dyzelino ir apie 53,5 l skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Dėl šio įvykio Kauno rajono policijos komisariate pradėtos dvi administracinės teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163 str. (Akcizais apmokestinamų prekių (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją) įsigijimas, laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką) ir 177 str. (Nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimas, laikymas, gabenimas, pardavimas ar kitoks realizavimas neturint leidimo) ir ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. (Neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.